WAT WIJ DOEN

UITZENDEN

Wij lenen personeel uit aan onze opdrachtgevers voor korte of lange termijn op basis van een uitzendcontract. Dit betekent dat u bij verschillende werkgevers kunt komen te werken en dat de werktijden variabel zijn. Flexibiliteit is hierbij van groot belang. Kunt u direct beginnen en wilt u zo snel mogelijk aan de slag, vul dan het sollicitatieformulier  in.

WERVEN & SELECTEREN

Wanneer een opdrachtgever een permanente of tijdelijke invulling van een functie wenst, dan gaan wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor de opdrachtgever. We stellen alleen die kandidaten voor die volgens ons goed matchen met de wensen van de opdrachtgever. De geselecteerde kandidaat komt direct in dienst van de opdrachtgever.

DETACHEREN

Wij lenen personeel uit op projectbasis aan verschillende opdrachtgevers. Dit is vaak voor een bepaalde periode, maar kan ook voor onbepaalde tijd zijn. De meest voorkomende redenen om personeel te detacheren zijn : ziektevervanging, speciale projecten, zwangerschapsverlof, een verlengde proeftijd of extra ondersteuning tijdens drukte.